Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (11)Журнали та продовжувані видання (3)Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (30)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Косів Р$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 48
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Паньків Н. О. 
Вплив електрохімічно активованої води на ферментативну активність спиртових дріжджів [Електронний ресурс] / Н. О. Паньків, Л. Я. Паляниця, Р. Б. Косів, Н. І. Березовська // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 3(6). - С. 29-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpt_2013_3_6_9
Досліджено вплив електрохімічно активованої води - католіту, аноліту, суміші католіт+аноліт (1:1) - на ферментативну активність спиртових дріжджів. Встановлено, що електрохімічно активована вода може підвищувати бродильну та генеративну активності спиртових дріжджів у порівнянні з контролем.
Попередній перегляд:   Завантажити - 742.207 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Паляниця Л. Я. 
Гідроферментативне оброблення спельти [Електронний ресурс] / Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів, О. В. Швабюк, Н. О. Паньків // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". Хімія, технологія речовин та їх застосування. - 2013. - № 761. - С. 104-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VNULPX_2013_761_26
Вивчено вплив гідромодуля замісів і композицій ферментних препаратів на перебіг процесів гідроферментативного оброблення спельти та зброджування сусла. Результати показали, що оптимальним значенням гідромодуля замісу є 1:2,5 у випадку використання препаратів Амілекс 4Т і Діазим ССФ.
Попередній перегляд:   Завантажити - 151.284 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
3.

Паньків Н. О. 
Ферментативний гідроліз крохмалю [Електронний ресурс] / Н. О. Паньків, Л. Я. Паляниця, Р. Б. Косів, Н. І. Березовська // Вісник Хмельницького національного університету. Технічні науки. - 2014. - № 5. - С. 86-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchnu_tekh_2014_5_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 457.415 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Паньків Н. О. 
Зброджування зернового сусла, одержаного на основі активованої води [Електронний ресурс] / Н. О. Паньків, Л. Я. Паляниця, Р. Б. Косів, Н. І. Березовська // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 5(11). - С. 13-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_5(11)__4
Досліджено можливість використання активованої електрохімічним способом води у технологічному процесі виробництва етанолу зі спельти та її вплив на показники сусла та бражки. Встановлено, що приготування замісу на основі активованої води надає можливість підвищити вміст сухих речовин у суслі, спирту у бражці і, відповідно, вихід спирту з тонни умовного крохмалю відносно контролю.
Попередній перегляд:   Завантажити - 459.516 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
5.

Паляниця Л. Я. 
Морфологічні властивості спиртових дріжджів в умовах низьких температур [Електронний ресурс] / Л. Я. Паляниця, Р. Б. Косів, Н. І. Березовська, Н. О Паньків // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". Хімія, технологія речовин та їх застосування. - 2014. - № 787. - С. 220-223. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VNULPX_2014_787_44
Досліджено вплив низьких температур на морфологічні властивості спиртових дріжджів. Результати показали, що найнижчого ступеня пошкодження дріжджових клітин у дослідженому інтервалі температур можна досягнути за температури кріоконсервування <$E -30~symbol Р roman C>.
Попередній перегляд:   Завантажити - 265.129 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
6.

Косів Р. 
Двобічні ікони XV–XVI століть на українських землях: спроба інтерпретації призначення та іконографії [Електронний ресурс] / Р. Косів // Вісник Львівського університету. Серія : Мистецтвознавство. - 2013. - Вип. 13. - С. 168-181. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VLNU_Mistec_2013_13_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 503.23 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Ткаченко Д. О. 
Аналіз мікрофлори зернової сировини та способи її пригнічення у спиртовому виробництві [Електронний ресурс] / Д. О. Ткаченко, П. Л. Шиян, В. С. Зубченко, Р. Б. Косів // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 17-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 724.774 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Косів Р. 
Ікона на полотні "Св. Євстахій в житії" 1685 р. з церкви у с. Гринів на Львівщині: іконографія та атрибуція [Електронний ресурс] / Р. Косів // Мистецтвознавчий автограф. - 2013. - Вип. 6-8. - С. 140-150. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mznav_2013_6-8_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 520.931 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Косів Р. 
Ікони на полотні кінця 1680—1690-х рр. з церкви Преображення Господнього с. Вороблячин на Яворівщині [Електронний ресурс] / Р. Косів // Народознавчі зошити. серія мистецтвознавча. - 2014. - № 6. - С. 1281-1289. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/NazMicte_2014_6_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 524.349 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Косів Р. Б. 
Питома швидкість розмноження спиртових дріжджів [Електронний ресурс] / Р. Б. Косів, Н. І. Березовська, Л. Я. Паляниця, Н. І. Паньків, Т. В. Харандюк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 2(4). - С. 79-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_2(4)__14
Попередній перегляд:   Завантажити - 781.505 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Швабюк О. В. 
Вплив кавітаційної обробки зернових помелів на реологічні властивості сусла [Електронний ресурс] / О. В. Швабюк, Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів, О. С. Гродзіцька, З. Г. Піх // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 11-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__5
Попередній перегляд:   Завантажити - 240.658 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Паляниця Л. Я. 
Активація ферментного препарату Amylex 4T [Електронний ресурс] / Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів, Н. О. Паньків // Молодий вчений. - 2014. - № 7(2). - С. 11-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2014_7(2)__3
Попередній перегляд:   Завантажити - 290.314 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Косів Р. Б. 
Зброджування висококонцентрованого пивного сусла дріжджами різних рас [Електронний ресурс] / Р. Б. Косів, Н. І. Березовська, Л. Я. Паляниця, Т. В. Харандюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2015. - Вип. 47(2). - С. 186-189. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2015_47(2)__46
Попередній перегляд:   Завантажити - 426.802 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Косів Р. Б. 
Вплив екстремальних температур на ферментативну активність хлібопекарських дріжджів [Електронний ресурс] / Р. Б. Косів, Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Т. В. Харандюк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 1(4). - С. 40-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_1(4)__9
Попередній перегляд:   Завантажити - 433.109 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Паляниця Л. Я. 
Бродильна активність дріжджів – продуцентів етилового спирту [Електронний ресурс] / Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів, Н. О. Паньків // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2014. - Вип. 14. - С. 51-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2014_14_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 925.456 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Паньків Н. О. 
Активність амілолітичних ензимів [Електронний ресурс] / Н. О. Паньків, Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2014. - Вип. 14. - С. 56-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2014_14_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 628.581 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Косів Р. 
Ікони на полотні "Страсті Христові" XVII століття зі збірки Національного музею у Львові імені Андрея Шептицького [Електронний ресурс] / Р. Косів // Студії мистецтвознавчі. - 2016. - Число 2. - С. 27-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/StudM_2016_2_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.557 Mb    Зміст випуску     Цитування
18.

Паляниця Л. Я. 
Розмноження хлібопекарських дріжджів після їх кріостатування [Електронний ресурс] / Л. Я. Паляниця, Р. Б. Косів, Н. І. Березовська, Н. О. Паньків, Т. В. Харандюк // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". Хімія, технологія речовин та їх застосування. - 2015. - № 812. - С. 216-220. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VNULPX_2015_812_38
Досліджено вплив низьких температур на процеси розмноження клітин і синтезу біомаси хлібопекарських дріжджів штамів КД, ЛД, К7 і ЛК-22. Результати показали, що зі зменшенням температури кріостатування в дослідженому інтервалі температур знижуються швидкість розмноження клітин, швидкість росту культури, економічний коефіцієнт синтезу біомаси і зростає фізіологічна активність дріжджів. Дріжджі штаму ЛД володіють кращими технологічними властивостями. Найвищу кріостійкість мають дріжджі штаму ЛД, а найнижчу - К7. Оптимальна температура кріостатування -17 °C забезпечує збереження генеративної активності хлібопекарських дріжджів.
Попередній перегляд:   Завантажити - 428.671 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
19.

Харандюк Т. В. 
Вплив концентрації сусла на стадії культивування дріжджів на зброджування висококонцентрованого пивного сусла [Електронний ресурс] / Т. В. Харандюк, Р. Б. Косів, Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 326-335. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_35
Попередній перегляд:   Завантажити - 462.825 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Косів Р. Б. 
Інтенсифікація зброджування високогустинного пивного сусла за участю вітамінів [Електронний ресурс] / Р. Б. Косів, Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Т. В. Харандюк // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 3. - С. 39-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_3_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 447.101 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського