Пошуковий запит: (<.>A=Косів Р$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 48
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Паньків Н. О. Вплив електрохімічно активованої води на ферментативну активність спиртових дріжджів [Електронний ресурс] / Н. О. Паньків, Л. Я. Паляниця, Р. Б. Косів, Н. І. Березовська // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 3(6). - С. 29-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpt_2013_3_6_9 Досліджено вплив електрохімічно активованої води - католіту, аноліту, суміші католіт+аноліт (1:1) - на ферментативну активність спиртових дріжджів. Встановлено, що електрохімічно активована вода може підвищувати бродильну та генеративну активності спиртових дріжджів у порівнянні з контролем.
|
2. |
Паляниця Л. Я. Гідроферментативне оброблення спельти [Електронний ресурс] / Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів, О. В. Швабюк, Н. О. Паньків // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". Хімія, технологія речовин та їх застосування. - 2013. - № 761. - С. 104-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VNULPX_2013_761_26 Вивчено вплив гідромодуля замісів і композицій ферментних препаратів на перебіг процесів гідроферментативного оброблення спельти та зброджування сусла. Результати показали, що оптимальним значенням гідромодуля замісу є 1:2,5 у випадку використання препаратів Амілекс 4Т і Діазим ССФ.
|
3. |
Паньків Н. О. Ферментативний гідроліз крохмалю [Електронний ресурс] / Н. О. Паньків, Л. Я. Паляниця, Р. Б. Косів, Н. І. Березовська // Вісник Хмельницького національного університету. Технічні науки. - 2014. - № 5. - С. 86-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchnu_tekh_2014_5_20
|
4. |
Паньків Н. О. Зброджування зернового сусла, одержаного на основі активованої води [Електронний ресурс] / Н. О. Паньків, Л. Я. Паляниця, Р. Б. Косів, Н. І. Березовська // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 5(11). - С. 13-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_5(11)__4 Досліджено можливість використання активованої електрохімічним способом води у технологічному процесі виробництва етанолу зі спельти та її вплив на показники сусла та бражки. Встановлено, що приготування замісу на основі активованої води надає можливість підвищити вміст сухих речовин у суслі, спирту у бражці і, відповідно, вихід спирту з тонни умовного крохмалю відносно контролю.
|
5. |
Паляниця Л. Я. Морфологічні властивості спиртових дріжджів в умовах низьких температур [Електронний ресурс] / Л. Я. Паляниця, Р. Б. Косів, Н. І. Березовська, Н. О Паньків // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". Хімія, технологія речовин та їх застосування. - 2014. - № 787. - С. 220-223. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VNULPX_2014_787_44 Досліджено вплив низьких температур на морфологічні властивості спиртових дріжджів. Результати показали, що найнижчого ступеня пошкодження дріжджових клітин у дослідженому інтервалі температур можна досягнути за температури кріоконсервування <$E -30~symbol Р roman C>.
|
6. |
Косів Р. Двобічні ікони XV–XVI століть на українських землях: спроба інтерпретації призначення та іконографії [Електронний ресурс] / Р. Косів // Вісник Львівського університету. Серія : Мистецтвознавство. - 2013. - Вип. 13. - С. 168-181. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VLNU_Mistec_2013_13_18
|
7. |
Ткаченко Д. О. Аналіз мікрофлори зернової сировини та способи її пригнічення у спиртовому виробництві [Електронний ресурс] / Д. О. Ткаченко, П. Л. Шиян, В. С. Зубченко, Р. Б. Косів // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 17-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_5
|
8. |
Косів Р. Ікона на полотні "Св. Євстахій в житії" 1685 р. з церкви у с. Гринів на Львівщині: іконографія та атрибуція [Електронний ресурс] / Р. Косів // Мистецтвознавчий автограф. - 2013. - Вип. 6-8. - С. 140-150. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mznav_2013_6-8_12
|
9. |
Косів Р. Ікони на полотні кінця 1680—1690-х рр. з церкви Преображення Господнього с. Вороблячин на Яворівщині [Електронний ресурс] / Р. Косів // Народознавчі зошити. серія мистецтвознавча. - 2014. - № 6. - С. 1281-1289. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/NazMicte_2014_6_20
|
10. |
Косів Р. Б. Питома швидкість розмноження спиртових дріжджів [Електронний ресурс] / Р. Б. Косів, Н. І. Березовська, Л. Я. Паляниця, Н. І. Паньків, Т. В. Харандюк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 2(4). - С. 79-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_2(4)__14
|
11. |
Швабюк О. В. Вплив кавітаційної обробки зернових помелів на реологічні властивості сусла [Електронний ресурс] / О. В. Швабюк, Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів, О. С. Гродзіцька, З. Г. Піх // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 11-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__5
|
12. |
Паляниця Л. Я. Активація ферментного препарату Amylex 4T [Електронний ресурс] / Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів, Н. О. Паньків // Молодий вчений. - 2014. - № 7(2). - С. 11-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2014_7(2)__3
|
13. |
Косів Р. Б. Зброджування висококонцентрованого пивного сусла дріжджами різних рас [Електронний ресурс] / Р. Б. Косів, Н. І. Березовська, Л. Я. Паляниця, Т. В. Харандюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2015. - Вип. 47(2). - С. 186-189. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2015_47(2)__46
|
14. |
Косів Р. Б. Вплив екстремальних температур на ферментативну активність хлібопекарських дріжджів [Електронний ресурс] / Р. Б. Косів, Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Т. В. Харандюк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 1(4). - С. 40-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_1(4)__9
|
15. |
Паляниця Л. Я. Бродильна активність дріжджів – продуцентів етилового спирту [Електронний ресурс] / Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів, Н. О. Паньків // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2014. - Вип. 14. - С. 51-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2014_14_12
|
16. |
Паньків Н. О. Активність амілолітичних ензимів [Електронний ресурс] / Н. О. Паньків, Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2014. - Вип. 14. - С. 56-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2014_14_13
|
17. |
Косів Р. Ікони на полотні "Страсті Христові" XVII століття зі збірки Національного музею у Львові імені Андрея Шептицького [Електронний ресурс] / Р. Косів // Студії мистецтвознавчі. - 2016. - Число 2. - С. 27-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/StudM_2016_2_5
|
18. |
Паляниця Л. Я. Розмноження хлібопекарських дріжджів після їх кріостатування [Електронний ресурс] / Л. Я. Паляниця, Р. Б. Косів, Н. І. Березовська, Н. О. Паньків, Т. В. Харандюк // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". Хімія, технологія речовин та їх застосування. - 2015. - № 812. - С. 216-220. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VNULPX_2015_812_38 Досліджено вплив низьких температур на процеси розмноження клітин і синтезу біомаси хлібопекарських дріжджів штамів КД, ЛД, К7 і ЛК-22. Результати показали, що зі зменшенням температури кріостатування в дослідженому інтервалі температур знижуються швидкість розмноження клітин, швидкість росту культури, економічний коефіцієнт синтезу біомаси і зростає фізіологічна активність дріжджів. Дріжджі штаму ЛД володіють кращими технологічними властивостями. Найвищу кріостійкість мають дріжджі штаму ЛД, а найнижчу - К7. Оптимальна температура кріостатування -17 °C забезпечує збереження генеративної активності хлібопекарських дріжджів.
|
19. |
Харандюк Т. В. Вплив концентрації сусла на стадії культивування дріжджів на зброджування висококонцентрованого пивного сусла [Електронний ресурс] / Т. В. Харандюк, Р. Б. Косів, Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 326-335. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_35
|
20. |
Косів Р. Б. Інтенсифікація зброджування високогустинного пивного сусла за участю вітамінів [Електронний ресурс] / Р. Б. Косів, Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Т. В. Харандюк // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 3. - С. 39-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_3_9
|
| |